Ruud Vormer weet waar het schoentje knelt bij Club: "Dat kan echt niet"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 39 reacties
Ruud Vormer weet waar het schoentje knelt bij Club: "Dat kan echt niet"
Foto: © photonews

Club Brugge leed een erg pijnlijke 4-1 nederlaag op het veld van Standard, waardoor de finale van de Croky Cup erg ver weg is. Ruud Vormer blijft hopen op een goede afloop, al ziet hij één groot probleem bij Club: de defensie.

"Die flankballen waar ze goed op zijn, daar werden we door verrast", vertelde Vormer na afloop van de wedstrijd. "We wisten dat het hun sterke punt was en toch kregen we die goals veel te gemakkelijk tegen. Het was onze bedoeling om hoog druk te zetten, maar dat moet je met de hele ploeg doen. Deze nederlaag komt hard aan. Morgen (donderdag) moeten we even samenzitten. Dat is echt nodig."

10 goals op 4 wedstrijden

Club incasseerde de laatste wedstrijden te veel goals. "Er is een defensief probleem", bekende Vormer. "Als je zoveel goals tegen krijgt, dan mag je dat zeggen. Tien goals op vier matchen, dat kan echt niet. Ik heb het gevoel dat de verdediging een beetje naar achter loopt. We zitten niet op één lijn met wat we willen."

Toch weigert de Nederlander de hoop voor de finale op te geven. "Thuis kan het. We hebben genoeg aan drie goals, hé. Met de supporters achter ons zie ik het nog gebeuren. Maar dan mogen we natuurlijk niet zoveel ruimte weggeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties