Penalty of niet? Hoofdrolspeler Koen Persoons laat zich uit over bewuste fase in 93e minuut

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 10 reacties
Penalty of niet? Hoofdrolspeler Koen Persoons laat zich uit over bewuste fase in 93e minuut
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven leek op een nederlaag af te stevenen tegen Cercle Brugge, maar een strafschop bezorgde de Leuvenaars toch nog een gelijkspel (2-2). Het was middenvelder Koen Persoons die in de slotfase tegen de grond ging. Yannick Aguemon klaarde de klus.

"Naar mijn gevoel werd er aan mijn trui getrokken en werd ik geduwd", zei Persoons na afloop van de wedstrijd. "Dan moet je neergaan, zeker in de laatste minuut. De scheidsrechter zag er ook een fout in. Is dat een lichte penalty? Waarschijnlijk wel, maar wij hebben in Cercle ook een lichte penalty tegen gekregen."

Na de thuisnederlaag tegen Westerlo opnieuw geen zege voor OHL aan den Dreef. "We wilden vol voor de drie punten gaan, al moeten we dat eigenlijk elke wedstrijd doen. We hebben toch twee keer sterk gereageerd na het tegendoelpunt. Gelukkig hebben we toch nog een punt op het einde."

"Tonen dat we geen lamme schaapjes zijn in laatste drie matchen"

OHL is helemaal uitgeteld voor de tweede periodetitel. "We moeten de komende weken gewoon doen wat we vandaag wilden doen: de competitie in schoonheid afsluiten. Zo veel mogelijk punten pakken en liefst 9 op 9. We moeten er voor gaan en tonen dat we geen lamme schaapjes zijn. Dat zijn we aan heel OHL verplicht", besluit Persoons.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties