Brugse debutant genoot van zalige sfeer op Jan Breydel: "Het was leuk om de steun van het publiek te voelen, ze pushten ons écht"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 5 reacties
Brugse debutant genoot van zalige sfeer op Jan Breydel: "Het was leuk om de steun van het publiek te voelen, ze pushten ons écht"
Foto: © photonews

De topper tegen Charleroi van gisteravond was meteen de grote vuurdoop van Alexander Scholz in het shirtje van Club Brugge. De 25-jarige Deen die overkwam van Standard genoot van zijn debuut, met dank aan de fans die er - vooral na rust - alweer een kolkend Jan Breydel van maakten.

"Ik voelde meteen de positieve druk van het publiek en die had ik al mogen ervaren toen ik hier met Lokeren en Standard kwam spelen. Ik herkende dat speciale gevoel en het was leuk om de steun van de fans te krijgen. Ze pushten ons écht", aldus Scholz.

"Ik ben tevreden over mijn conditie. Het doet deugd om opnieuw 90 minuten op het veld te kunnen staan. Ik hoop nu samen met de ploeg progressie te boeken", liet de nieuwe centrale verdediger na afloop ook nog optekenen.

Enig minpuntje waren natuurlijk die drie (vermijdbare) tegendoelpunten: "Bij 3-2 moesten we nog 10 minuten spelen, maar dan staan we niet goed te verdedigen. We slikten die doelpunten veel te makkelijk. Zelf hadden we er trouwens vier of vijf kunnen maken terwijl Charleroi er nooit meer dan drie had kunnen scoren. Hun doelpunten vielen uit de lucht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties