Club Brugge of Standard? Op welke tegenstander hopen de Genk-spelers in de bekerfinale?
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 14 reacties
Club Brugge of Standard? Op welke tegenstander hopen de Genk-spelers in de bekerfinale?
Foto: © photonews

Het Genkse feestje was compleet dinsdagavond. Na een moeilijke en felbevochten 1-0 overwinning verzekerden de Limburgers zich van een ticket richting Heizel. Maar voor welke tegenstander hebben de spelers een voorkeur?

"Dit is een speciale avond voor mij", lachte Bojan Nastic. "Ik ben blij en opgewonden", klonk het bij Karelis. "Dit geeft een super gevoel, dit was ons doel voor de start van het seizoen", aldus Dries Wouters.

Niets dan blije gezichten dus, maar voor welke tegenstander hebben de Genkies een voorkeur in die bekerfinale? Donderdagavond staat Club Brugge alvast voor een gigantische opdracht om de scheve situatie tegen Standard alsnog recht te trekken.

Helemaal geen voorkeur

"Ik wil de finale tegen eender wie spelen, dat maakt mij helemaal niets uit. Wij zullen ervoor dat we onze job doen", verzekert Ibrahima Seck.

"Ik heb geen voorkeur", stelt ook Dries Wouters. "Standard heeft de beste papieren in handen, maar wij gaan gewoon alles geven en hopelijk komt Genk als bekerwinnaar uit de bus.

Het leek wel alsof de spelers dit antwoord hadden ingestudeerd want ook Nikolas Karelis herkauwde eenzelfde antwoord. "Ik heb geen voorkeur voor Club Brugge of Standard. We zullen er in de finale klaar voor zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties