Walsh in 'zijn' Genk tegen ex-ploeg: "Heenmatch was leuk weerzien, maar ..."

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Walsh in 'zijn' Genk tegen ex-ploeg: "Heenmatch was leuk weerzien, maar ..."
Foto: © photonews

Davy De fauw is nog steeds geblesseerd aan de hamstring. En dus mogen we meer dan waarschijnlijk Sandy Walsh in de basis verwachten voor Essevee tegen Racing Genk. De club waar het voor Walsh de voorbije jaren allemaal begon.

Francky Dury zag al van bij het begin van de voorbereiding iets in zijn nieuwe rechtsachter, maar Davy De fauw deed het op die positie ook gewoon prima. Aanvankelijk wilde de oefenmeester hem ook niet uitspelen op een andere positie om hem niet te remmen in zijn ontwikkeling.

Uiteindelijk belandde hij een paar keer centraal achterin en in de heenwedstrijd tegen Racing Genk zelfs op het middenveld, omdat hij de spelers van Genk natuurlijk als de beste kende. "Dat was wel wat wennen", aldus de Nederlander daarover.

Nu mag hij tegen 'zijn' Genk mogelijk opnieuw aan de bak en op zijn vertrouwde stek. "De heenmatch was ondanks de nederlaag een leuk weerzien met de makkers van vorig jaar. Maar er is dus nog een terugwedstrijd. Daar ga ik ook de volle focus op leggen om dan van hen te gaan winnen in Genk."

Walsh strikt in de Luminus Arena mogelijk zijn twaalfde basisplaats: "Ik ben naar Waregem gekomen om speelminuten te maken. Ik probeer mijn steentje bij te dragen aan de ploeg en wil dat de komende weken blijven doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties