Reactie Mechelen is er nog niet na felbevochten zege, maar: "Hoop wordt wel groter"

Mechelen is er nog niet na felbevochten zege, maar: "Hoop wordt wel groter"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen leeft nog. Door de overwinning tegen KAS Eupen gaven ze de rode lantaarn opnieuw door aan de Oostkantonners. En dus leven ze op hoop bij Malinwa, al houden ze de voetjes op de grond.

"Passie en strijd, dat was nu het belangrijkste. Het goed voetbal is voor daarna", aldus Mats Rits over de zege op bloed, zweet en tranen tegen KAS Eupen. "Dit was een heel belangrijke overwinning, maar we zijn er nog niet. Er komen nog vier belangrijke duels aan."

Moeilijk programma

Ook coach Dennis Van Wijk blijft rustig: "De hoop wordt wel groter en groter. Maar we hebben een heel moeilijk programma. We gaan het dus wedstrijd per wedstrijd moeten bekijken en nog zoveel mogelijk punten proberen pakken."

"De weg is nog lang, laat ons nu maar de voetjes op de grond houden", aldus Van Wijk en met hem spelers als Coosemans, Rits, Pedersen en Cobbaut. Iedereen wees op het moeilijke programma, niemand wil zich al gered noemen. "We gaan nog punten nodig hebben, 21 is niet voldoende voor de redding", besefte de goalie. "Maar deze zege is een eerste stap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties