Vanhaezebrouck reageert nog eens op zaak Deschacht en zijn terugkeer: "Geluisterd naar spelersraad"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 23 reacties
Vanhaezebrouck reageert nog eens op zaak Deschacht en zijn terugkeer: "Geluisterd naar spelersraad"
Foto: © photonews

Olivier Deschacht heeft nog niet aangesloten bij de A-ploeg van Anderlecht en traint individueel. Dus niet bij de beloften... De veteraan van vele oorlogen wacht op een signaal van zijn trainer. Maar die houdt voorlopig de deur gesloten.

Meerdere stemmen binnen Anderlecht hebben al gepleit voor een terugkeer van Olivier Deschacht naar de A-ploeg. Maar op dit moment wil Vanhaezebrouck daar nog niet van weten.

"Het was voor onbepaalde tijd. En als we een andere beslissing genomen hebben, zullen we daarover communiceren. Tot dan blijft het zoals het is", zei Vanhaezebrouck vandaag.

Spelersraad

De beslissing werd ook niet helemaal door hem alleen genomen. "We hebben een spelersraad van zeven, acht spelers en daar hebben we naar geluisterd. Dat de spelersgroep niet op de hoogte was, verbaast me dan ook. Als de vertegenwoordigers van de groep - net zoals een vakbond - op de hoogte waren, dan gaan we ervan uit dat heel de groep wordt ingelicht."

Wie in die spelersraad zit, is niet helemaal duidelijk. Dat Leander Dendoncker er daar één van is, mag duidelijk zijn. Voor de rest: Kums, Trebel, Kara, Boeckx en Spajic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties