Waarom Siani KV Oostende gaat missen: "Dat greep mij heel erg aan"
Redactie
| 1 reacties

Sébastien Siani koestert KV Oostende nog steeds

Waarom Siani KV Oostende gaat missen: "Dat greep mij heel erg aan"

Sébastien Siani, nochtans kapitein, vertrok niet met de beste verstandhouding bij KV Oostende, maar dat wil niet zeggen dat hij alle goeie zaken meteen vergeten is.

"Het is jammer om op zo’n manier uit elkaar te gaan, nadat je jarenlang samen hebt gestreden en geschiedenis hebt geschreven. Het doet mij pijn omdat mijn familie en ik erg van deze club zijn gaan houden", aldus Siani in Sport/Voetbalmagazine.

Een ontroerende anecdote volgde. "Mijn vrouw vertelde mij dat toen thuis de televisie opstond voor KVO-Anderlecht, de eerste wedstrijd na mijn vertrek, mijn kinderen voor het scherm gingen staan om mij te zoeken en zeiden: ‘Waar is papa?!’ Dat greep mij heel erg aan, moet ik bekennen."

Michiel Jonckheere is de 'laatste samoerai'

"KVO zit voor altijd in mijn hart. Ik wil alle spelers en trainers bedanken die ik er meemaakte, alle supporters die mij steunden, Lucsje Bentein, Rik Coucke en Bart Brackez, drie echte clubmannen, en niet te vergeten ‘laatste samoerai’ Michiel Jonckheere, de A-kernspeler die al het langst bij de club is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties