Degryse denkt te weten waarom Boucaut de discutabele gelijkmaker van Club Brugge goedkeurde: "Ik ben het bijna zeker"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 31 reacties
Degryse denkt te weten waarom Boucaut de discutabele gelijkmaker van Club Brugge goedkeurde: "Ik ben het bijna zeker"
Foto: © photonews

Alexandre Boucaut was gisteren de gebeten hond bij Standard. De Waalse ref zag immers geen graten in de 1-1 van Club Brugge, die er kwam na een dubbele duwfout. Marc Degryse heeft alvast een theorie over die discutabele fase en verwijst naar het ook al dubieuze openingsdoelpunt van de Rouches.

"De scheidsrechters hadden het eigenlijk verkeerd bij drie discutabele fases. Bij die 1-1 van Club Brugge vraag ik mij eigenlijk af of de ref aan de rust te horen zou gekregen hebben dat het buitenspel was. Dan zou je kunnen denken dat de grensrechter daar rekening mee heeft houden en dat het compensatie is", klonk het in de studio van Sports Late Night

Marc Degryse vervolgde zijn betoog: ​"Ze weten dat ze in de eerste helft het voordeel hebben gegeven aan Standard en vervolgens gaven ze in de tweede helft het voordeel aan Club, dat moet je niet doen. Je hoort altijd dat de ref op de hoogte wordt gebracht tijdens de rust. Refs krijgen nu eenmaal sms'en, dat hoor je toch altijd. Voor mij is dat duidelijk, ik ben het bijna zeker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties