Sterkhouder van Beerschot Wilrijk is na zijn negen goals gegeerd op de transfermarkt, drie clubs staan voor hem in de rij

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 13 reacties
Sterkhouder van Beerschot Wilrijk is na zijn negen goals gegeerd op de transfermarkt, drie clubs staan voor hem in de rij
Foto: © photonews

Beerschot Wilrijk is volop bezig aan de samenstelling van zijn kern voor volgend seizoen. Tom Pietermaat en Alexander Maes verlengden hun contract bij de Mannekes. Of aanvaller Fessou Placca op 't Kiel blijft voetballen, is niet zeker.

De 23-jarige Togolees staat in de belangstelling van drie clubs uit binnen- en buitenland. Onder meer het Franse Angers en het Griekse PAOK Saloniki tonen interesse. Gesprekken met gegadigden zijn al aan de gang.

Placca kende een succesvol seizoen in 1B. De jonge international scoorde 9 keer in 26 competitieduels voor Beerschot Wilrijk, waarvan 7 treffers op 't Kiel. Ook in de heenmatch van de promotiefinale tegen Cercle Brugge vond hij de weg naar doel.

De interesse in de goalgetter, die tevens voetbalbelg is, hoeft dus niet te verbazen. Een contractverlenging bij Beerschot Wilrijk - Placca ligt nog tot medio 2019 onder contract - is een optie, maar door de gemiste promotie staat hij open voor een stap hogerop.

Fessou Placca dit seizoen

  • 26 competitieduels - 25 keer in de basis
  • 2.267 minuten
  • 9 goals
  • 3 assists
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties