Luc Devroe maakt nieuwsgierige RSCA-fans al beetje wijzer over welke richting het straks zal uitgaan op vlak van transfers

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 8 reacties
Luc Devroe maakt nieuwsgierige RSCA-fans al beetje wijzer over welke richting het straks zal uitgaan op vlak van transfers
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nu Luc Devroe officieel is aangesteld als sportief manager zullen de fans van Anderlecht benieuwd zijn naar de allereerste transfers. Voor concrete dossiers is het natuurlijk nog veel te vroeg, maar de nieuwe sportieve baas weet in grote lijnen wel welke transferpolitiek hij wil voeren.

In het verleden bewees Devroe, een echt voetbalbeest, al dat hij een neus heeft voor talent en gouden zaakjes. Zo haalde hij bij Club Brugge bijvoorbeeld Ivan Perisic, Ronald Vargas en Thomas Meunier binnen. En ook Landry Dimata bij KV Oostende was een regelrecht schot in de roos. Maar wat zal het bij Anderlecht geven?

"We moeten per positie een dubbele bezetting nastreven, liefst met zoveel mogelijk jonge en als het kan Belgische spelers. Als we een speler halen, moet die altijd een directe of potentiële meerwaarde kunnen vormen voor de ploeg. Ik hecht veel belang aan de scouting, terwijl ook de jeugdopleiding een prioriteit voor ons is en blijft. Op die manier moet de huisstijl van paars-wit bewaard blijven en moeten we onze sportieve doelstellingen halen", licht Luc Devroe zijn visie toe. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties