Wesley Sonck schrok zich een bult: "Plots zat ik tegenover een stel inspecteurs"
Redactie
| 0 reacties

Wesley Sonck schrok zich een bult

Wesley Sonck schrok zich een bult: "Plots zat ik tegenover een stel inspecteurs"
Foto: © Photonews

Wesley Sonck is een ex-voetballer die nagenoeg alles meemaakte in zijn carrière. De oud-aanvaller werd kampioen, Gouden Schoen, versierde een transfer naar het buitenland, en ga zo maar door. De Ninovieter werd ooit ook slachtoffer van een geslaagde kleedkamergrap.

Achteraf kan Sonck, nu 39, er mee lachen, maar op dat moment gierden de zenuwen door zijn lijf. "Het komt erop neer dat ik bij Genk plots tegenover een stel inspecteurs van de belastingen zat, compleet met echte politiemannen erbij", vertelt de gewezen aanvaller een leuke anekdote in Het Nieuwsblad.

"Het werd nog gefilmd ook. Het leek allemaal zo echt. Ik schrok me een bult, net als Thomas Chatelle trouwens. Daar zat ik dan als topschutter van de club allemaal vragen over zwart geld te beantwoorden. Maar da's allemaal niet waar, bleef ik lichtjes in paniek herhalen."

Moons en Paas

Toch was Sonck er even mee weg. "Vreemd, hè. Je weet dat het niet klopt, maar door de omstandigheden ga je er toch in mee. En toen stapten Jan Moons en David Paas de kamer binnen… (hilariteit) Dat hadden ze echt voortreffelijk in scène gezet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties