Deze Buffalo houdt van de play-offs: "Probeerde uit te leggen aan Rakitic dat tweedeklasser Europees kan spelen, maar ..."

Deze Buffalo houdt van de play-offs: "Probeerde uit te leggen aan Rakitic dat tweedeklasser Europees kan spelen, maar ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lovre Kalinic wist tegen Club Brugge opnieuw de nul te houden. Daardoor toont de goalie steeds meer zijn kwaliteiten en lijkt hij ook op weg naar de eindzege in het klassement van de clean sheets.

Twaalf keer de nul houden in 28 wedstrijden, het is niet iedereen gegeven. Kalinic staat helemaal alleen op kop, Sinan Bolat volgt met elf uit 31 (en moet dus aan 13 komen om het verschil nog te maken). De Kroaat kijkt ook bijzonder hard uit naar de play-offs. 

Gek systeem

"Ik hou er echt van", aldus de goalie in Het Laatste Nieuws. "Ik sta te lachen in mijn doel: uitverkochte stadions, sfeer, de tegenstander die vanalles roept: heerlijk! Van zo'n tien matchen kan je toch enkel maar genieten?"

Al levert het bizarre systeem van de play-offs nog steeds rare taferelen op: "Mateo Kovacic en Ivan Rakitic vroegen zich af hoe dat precies zit met die play-offs. Ik heb het stap voor stap uitgelegd, maar Rakitic schudde het hoofd en begreep er niets van. Het is nochtans toch simpel?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties