Zelfbewuste Ruud Vormer zit niet in de put, wel integendeel: "We spelen Gent gewoon weg" en "Thuis pakken we ze"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 84 reacties
Zelfbewuste Ruud Vormer zit niet in de put, wel integendeel: "We spelen Gent gewoon weg" en "Thuis pakken we ze"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De 1-0 nederlaag in Gent is bijzonder zuur voor Club Brugge, maar blauw-zwart is totaal niet uit zijn lood geslagen. En al zeker Ruud Vormer niet. De kapitein, die altijd met de borst vooruit de strijd aangaat, ziet het nog steeds helemaal zitten. En dat heeft niet alleen te maken met de voorsprong.

"We spelen Gent hier gewoon weg, joh! Toch zeker in de tweede helft. Ach, we hebben het gewoon verpest in de eerste twintig minuten. Het had toen ook 2-0 kunnen staan hoor", aldus de Gouden Schoen. 

Die zit wel allesbehalve in de put: "Deze nederlaag gaat niet in onze hoofden spoken. want we hebben nog altijd een ruime voorsprong en alle teams behalve Genk komen nog naar Jan Breydel. Thuis pakken we ze", knipoogt Vormer.  

Volgende week volgt al een nieuwe lastige trip, dit keer naar Anderlecht: "Hoe lang is het geleden dat we daar nog eens gewonnen hebben, twintig jaar ofzo? Wel, het wordt hoog tijd dat we daar iets aan doen. Als we ginds spelen zoals we vandaag in de tweede helft hebben gespeeld dan maken we een grote kans om te winnen", klinkt het op de clubwebsite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties