Zien we hem tegen Club Brugge weer op het veld? "Het heropvissen van Deschacht lijkt me een noodzakelijke ingreep"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 35 reacties
Zien we hem tegen Club Brugge weer op het veld? "Het heropvissen van Deschacht lijkt me een noodzakelijke ingreep"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Na de nederlaag thuis tegen AA Gent graaide Anderlecht in Charleroi de drie punten mee. Zondag wacht voor paars-wit de clash met Club Brugge die het kampioenschap een nieuwe wending kan geven.

In de wedstrijd tegen de Carolo's lieten enkele paars-witte pionnen een goeie indruk achter, dat zag ook Wim De Coninck. "Hein Vanhaezebrouck zal wel opgetogen zijn met de prestaties van Leander Dendoncker, Lukasz Teodorczyk, Sven Kums en Kenny Saief, en meer dan tevreden over de bevestiging van Alexis Saelemakers", aldus de analist in Sport/Voetbalmagazine.

"Maar inzet alleen zal niet voldoende zijn om Club nog te bedreigen. Daarvoor moet vooral de kwaliteit omhoog. Misschien dat Lazar Markovic en Adrien Trebel daarvoor kunnen zorgen."

De defensie blijft het probleem van de landskampioen. Ivan Obradovic zoekt nog steeds naar zijn beste vorm. In die mate dat De Coninck een alternatief aanreikt. "Het heropvissen van Olivier Deschacht lijkt me een noodzakelijke ingreep. Hoe Ivan Obradovic twijfelt, is niet meer normaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties