Deschacht weer helemaal gerehabiliteerd zondag tegen Brugge? "Hij mist nog wat scherpte, maar lost dat op met zijn ervaring"

Deschacht weer helemaal gerehabiliteerd zondag tegen Brugge? "Hij mist nog wat scherpte, maar lost dat op met zijn ervaring"

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft niet zoveel fitte verdedigers meer in zijn kern zitten. Zondag tegen Club Brugge lijkt het ook niet het moment om Abdoul Karim Dante voor de leeuwen te gooien. En dan kom je automatisch uit bij Olivier Deschacht.

Deschacht heeft al heel wat matchen met Club op zijn conto staan. "Oli is ziek geweest, maar hij heeft de laatste dagen alles meegedaan. Hij mist misschien nog wat scherpte, maar met zijn ervaring kan hij veel oplossen. Hij is inzetbaar voor de match", klonk het bij Vanhaezebrouck.

Uit zijn woorden durven we toch veronderstellen dat hij de 37-jarige verdediger gaat gebruiken tegen de lepe West-Vlamingen. "Pas op, ervaring is niet heiligmakend, want anders kan je nooit geen jonge gast meer zetten", temperde hij direct. "Maar het is altijd een pluspunt, een meerwaarde."

Want Josué Sa heeft nog niet ontgoocheld, maar overtuigde toch ook niet helemaal. "Hij speelde tegen Gent niet zijn beste match, maar tegen Charleroi was het toch beter", zei Hein nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties