Play-offs één grote lijdensweg voor Charleroi: "We hebben ons truitje niet nat genoeg gemaakt, tuurlijk is dat niet normaal"
Redactie
| 3 reacties

Parfait Mandanda hekelt de manier waarop Charleroi verloor in Brugge

Play-offs één grote lijdensweg voor Charleroi: "We hebben ons truitje niet nat genoeg gemaakt, tuurlijk is dat niet normaal"
Foto: © photonews

Parfait Mandanda brengt Charleroi allerminst geluk. Sinds de doelman tussen de palen staat bij de Carolo's is het niet echt schitterend meer geweest. Eén schamel puntje in 4 play-off 1-matchen en een rammeling in Brugge... "We hebben ons truitje niet nat genoeg gemaakt."

Het is voor iedereen zuur om 6-0 te verliezen, maar voor een doelman is het extra pijnlijk. "Niets lukte, in tegenstelling tot bij Brugge", zuchtte Mandanda. "Ik probeerde te communiceren met mijn verdedigers, maar je zag dat iedereen maar één ding wou: het einde van de match. Tuurlijk is dat niet normaal. We moeten ons excuseren bij de supporters die deze verplaatsing hebben gemaakt. We hebben ons truitje niet genoeg nat gemaakt."

De play-offs lijken voor Charleroi wel één grote lijdensweg te worden. "Het positieve aan voetbal is dat het elk moment kan keren. Als we zondag winnen tegen Gent kan de trein vertrokken zijn. Het is nu aan ons." Of dat nog met Mandanda in doel zal zijn, valt te betwijfelen. Nicolas Penneteau lijkt immers weer fit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties