Steven Defour maakt van blessure gebruik om net als Karel Geraerts een heel onverwachte uitdaging aan te gaan
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 4 reacties

Steven Defour en Karel Geraerts worden co-commentator voor Eleven Sports

Steven Defour maakt van blessure gebruik om net als Karel Geraerts een heel onverwachte uitdaging aan te gaan
Foto: © photonews

Steven Defour staat al sinds januari aan de kant met een zware knieblessure, al is er nog een kans dat hij fit geraakt voor het WK. Ondertussen heeft de Rode Duivel andere bezigheden.

Sportzender Eleven Sports geeft Steven Defour de kans om co-commentator te worden. Dit weekend zal hij plaatsnemen naast Dieter Landuyt om verslag te doen van Manchester United-Tottenham, de topper van de FA Cup.

Bovendien is er nog een bekende debutant. Voor de andere halve finale, Chelsea-Southampton, wordt niemand minder dan Karel Geraerts de co-commentator naast Joeri Devuyst. 

Hoofdredacteur Jan Mosselmans klinkt verheugd over de twee debutanten. "Steven staat erom gekend om als speler een wedstrijd perfect te kunnen lezen. Ik ben ervan overtuigd dat hij dat ook als analist zal doen. Bovendien weet hij als voetballer in de Premier League én als Rode Duivel, heel goed wat er momenteel leeft bij de halve finalisten van de FA Cup.

"Met Karel Geraerts halen we ook een gewezen Rode Duivel binnen die erop gebrand is zijn eerste stappen in de mediawereld te zetten. We zijn dus heel tevreden om met Steven Defour en Karel Geraerts opnieuw twee nieuwe namen als co-commentator te kunnen lanceren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties