Hasi, Leekens en Rednic worden genoemd, maar misschien kiest STVV wel voor een hoofdcoach die nog maar pas beschikbaar is?

Redactie
| 5 reacties
Hasi, Leekens en Rednic worden genoemd, maar misschien kiest STVV wel voor een hoofdcoach die nog maar pas beschikbaar is?
Foto: © photonews

Verschillende coaches werden al aan STVV gelinkt. De namen van onder meer Besnik Hasi en Mircea Rednic doken al op.

"Ze hebben laten weten dat ze een ervaren coach zoeken. Daarom dat de namen van Hasi, Leekens en Rednic zijn gepasseerd. Goeie coaches, met veel referenties. Maar hebben ze voeling met Limburg en Haspengouw?", vraagt Stef Wijnants zich in zijn analyse op Sporza af.

Maar mogelijk kiezen de Truienaars voor een Limburger. "Sinds gisteren is er een coach vrij die volledig in de ziel van STVV zou passen: Stijn Vreven. Hij is Limburgs, heeft een verleden bij STVV en is een goeie, jonge coach met een mening."

Dooie boel

"En vooral: Vreven heeft passie. Dat heeft het STVV-publiek nodig, want de dooie boel op Stayen moet weer tot leven worden gebracht. Als er 1 ding is wat Vreven kan, dan is het dat."

De vraag is natuurlijk of de Japanse eigenaars meegaan in dat verhaal? "Ik ga maar een paar zinnetjes Japans leren, zodat ik de naam van Vreven bij de bazen van STVV kan laten vallen", sluit Wijnants af met een grappige noot. "Soms hoef je het niet te ver te zoeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties