Asare waarschuwt voor Charleroi: "We mogen niet wéér in de val trappen"
Redactie vanuit Gent
| 2 reacties

Nana Asare weet maar al te goed hoe AA Gent zich altijd laat vangen door de Carolo's

Asare waarschuwt voor Charleroi: "We mogen niet wéér in de val trappen"
Foto: © photonews

AA Gent liep de laatste maanden in Charleroi twee keer een blauwtje. Telkens werden foutjes van de Buffalo's genadeloos afgestraft. Iets wat Nana Asare absoluut wil vermijden vrijdagavond.

"We weten allemaal goed hoe ze spelen, ze loeren echt op de counter. We mogen niet opnieuw in de val trappen. Sinds ik in Gent ben is het altijd zo: één fout van ons en het is doelpunt. We moeten daaruit leren en verbeteren", aldus de Gentse kapitein op de wekelijkse persbabbel.

Het belang van de wedstrijd tegen Charleroi valt niet te onderschatten. "Alle vier die laatste matchen waren echt beslissend. We moeten ze allemaal aanvatten als dé beslissende, dus ook deze. We mikken natuurlijk zo hoog als we kunnen en willen uiteraard niet laatste worden, we mikken echt op een plek bij de eerste drie."

Ook plaats vijf is te vermijden

Naast de zesde plek is ook de vijfde weinig benijdenswaardig. Dan duurt het seizoen een week langer door de testmatch tegen de winnaar van play-off 2 én moet er bij winst een week eerder het avontuur in Europa aangevat worden. "Ook plaats vijf willen we vermijden. We weten wat er op het spel staat en wat er voor ons ligt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties