Wouter Vandenhaute stapt nu toch in het voetbal

Wouter Vandenhaute stapt nu toch in het voetbal
Foto: © photonews

Wouter Vandenhaute wou heel graag Anderlecht overnemen, maar dat mislukte. De sterke man achter Flanders Classics stapt nu toch in het voetbalwereldje. Samen met Peter Smeets, begeleider van Dendoncker en Tielemans, en Bob Claes, ex-bestuurder van Standard, gaat hij jonge talenten begeleiden.

Het project zal 'Let's Play' noemen en zal een volledige begeleiding aan topsporters aanbieden, schrijft Het Nieuwsblad. Peter Smeets zet daarom zijn samenwerking met manager Christophe Henrotay stop. Vandenhaute zal het allemaal vanop de achtergrond steunen

"Ik heb Peter leren kennen als begeleider van de jonge Romelu Lukaku en ben onder de indruk geraakt van zijn passie voor spelers", aldus Vandenhaute bij de krant. “Peter droomde al langer van een eigen project en ik heb hem in de voorbije tijd geholpen om dit mee vorm te geven."

"Peter heb ik ook in contact gebracht met Bob Claes: Bob is net als Peter een voetbaldier en heeft op jonge leeftijd al mooie dingen laten zien in het voetbal. Ik ben ervan overtuigd dat Bob en Peter een complementair duo zullen vormen. Zij gaan Let’s Play samen leiden, ik ga hen vanop de achtergrond voluit steunen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties