Analisten geven Sa Pinto gelijk, Preud'homme krijgt de volle laag

Analisten geven Sa Pinto gelijk, Preud'homme krijgt de volle laag
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Standard-trein zit helemaal op de rails en doet zelfs nog mee om de titel. Maar na afloop was het vooral interessant wat coach Ricardo Sa Pinto over Michel Preud'homme te zeggen had. Hij krijgt nu steun van de analisten.

"Ik zit nu al 37 jaar in het voetbal, waarvan 8 jaar als trainer. Preud'homme is zeker en vast niet ethisch te werk gegaan. Hij is geen collega, in tegenstelling tot de man naast mij. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Zeker niet bij een coach die nog in dienst is", was Sa Pinto kristalhelder.

Irritatie is terecht

"Mourinho solliciteerde toen Van Gaal nog bij Manchester United zit, maar deed het niet openlijk. Michel Preud'homme deed het wel openlijk", aldus Filip Joos. "De irritatie is terecht, absoluut. Al kan het op een gekke manier ook de band versterken binnen Standard. Maar het is niet correct."

"Het gaat om Preud'homme en niemand anders", was ook Jan Mulder streng in Extra Time. "Niet om Venanzi of Sa Pinto, maar over Preud'homme. Het is een leuke vent, ik begrijp er niets van. Zeer oncollegiaal van hem, hij moet dit niet doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties