Menzo zegt waar het op staat: "Enkel de supporters van Lierse treffen geen schuld, zij zijn er altijd geweest"

Menzo zegt waar het op staat: "Enkel de supporters van Lierse treffen geen schuld, zij zijn er altijd geweest"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de supportersavond van Lierse Voor Altijd was Stanley Menzo een opgemerkte gast. Hij stond destijds in doel bij de kampioenenploeg en was later ook trainer.

"Ik ben geschokt door dit faillissement en kan het nog niet vatten", aldus Stanley Menzo bij Sporza. "Toen ik hoorde dat er vorige week een overname was, was ik heel blij, want misschien dragen we allemaal wel schuld."

Lierse heeft zichzelf voorbijgelopen, volgens Menzo. "Toen we kampioen werden, dachten mensen dat Lierse alles kon. Maar Lierse is een klein clubje dat groots is. Na het kampioenenjaar zijn we misschien boven onze stand gaan leven, met alle gevolgen vandien."

Ik voel me ook schuldig

-Stanley Menzo

"Daarom vind ik dat je niet een persoon de schuld kan geven. Ik voel me ook schuldig. Ik ben speler en trainer geweest en misschien heb ik zo een steentje bijgedragen aan de ondergang. De enigen die je niets kan verwijten zijn de supporters, want die zijn er altijd geweest."

Hij is voorstander voor een doorstart met Lyra. "Ik heb een fusie nooit meegemaakt, dus dit is nieuw voor mij. Het grootste probleem zullen de supporters zijn. Als die met elkaar overeen kunnen komen, dan maken we een kans om samen iets moois te doen. Want Lierse en Lyra zijn twee grote clubs in Lier en België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties