Krijgt Jaadi een kans vanavond? "Natuurlijk ben ik gefrustreerd, ik snap niet waarom ik niet speel"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Antwerpen
| 10 reacties

Jaadi deed het tegen Eupen, maar krijgt hij een kans tegen STVV?

Krijgt Jaadi een kans vanavond? "Natuurlijk ben ik gefrustreerd, ik snap niet waarom ik niet speel"
Foto: Photonews

Reda Jaadi maakte als invaller het verschil tegen Eupen door de perfecte voorzet op Owusu af te leveren voor de winning goal. Achteraf gaf hij aan dat hij niet begrijpt waarom hij amper kansen kreeg.

Het seizoen begon nochtans stevig voor Jaadi met die knappe goal op Gent. "In het eerste deel van het seizoen heb ik veel gespeeld, maar de laatste tijd niet meer. Het de keuze van de coach, maar ik snap niet waarom ik niet meer speel."

Hij heeft ook volgend jaar nog een contract bij The Great Old. "Het bestuur heeft vertrouwen in mij, ik heb in de minuten die ik kreeg ook getoond wat ik kan. Ik deed het bovendien tegen de grote teams, Anderlecht, Gent en Genk. Ik ben nooit beginnen twijfelen, ik weet wat ik kan en heb vertrouwen in mijn kwaliteiten."

Op tien minuten is het vaak moeilijk om op te vallen

"Ik moet gewoon bij elke kans van me laten spreken op het veld. Op tien minuten tijd is het vaak moeilijk, maar tegen Eupen lukte het toch. Hopelijk mag ik tegen STVV meer minuten maken. Om na zo'n seizoensbegin daarna amper nog te mogen spelen, is heel moeilijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties