Reactie Moses Simon scoorde misschien zijn laatste in Gent: "Mijn laatste thuismatch? Ik denk het wel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 2 reacties
Moses Simon scoorde misschien zijn laatste in Gent: "Mijn laatste thuismatch? Ik denk het wel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moses Simon zorgde met een knap doelpunt voor de overwinning tegen Anderlecht, maar kan AA Gent de flitsende Nigeriaan wel houden? Het heeft er alle schijn van van niet.

"Toen ik Roman Yaremchuk zag beginnen aan zijn run, wist ik dat ik aan de tweede paal moest zijn. Ik wist dat hij de bal zou brengen", aldus Simon achteraf. AA Gent miste een pak kansen. "We wilden de zege zo hard dat we het onszelf misschien moeilijk maakten. Ik ben echt tevreden met mijn goal. Ik draag ze op aan mijn moeder en mijn vrouw op moederdag."

"Of het mijn afscheidscadeau was, dat weet ik niet", bleef hij op de vlakte. Hij kreeg extra veel applaus na de wedstrijd. "Maar dat doen ze altijd, hé. Wat ik voel? Ik voel dat het mijn afscheid was. Ik ben klaar voor de volgende stap." 20 miljoen zal AA Gent niet voor de Nigeriaan krijgen, maar dat hij heel wat geld waard is, staat buiten kijf.

Op naar een sterk WK

Een goed WK kan de prijs en de interesse opdrijven. "Ontploffen op het WK? Ja, ik hoop dat we dat zullen doen." Met Nigeria komt Simon in de groepsfase onder meer Kroatië, Argentinië en IJsland tegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties