'Liverpool en Lyon zijn er (bijna) uit voor Nabil Fekir'

Redactie
'Liverpool en Lyon zijn er (bijna) uit voor Nabil Fekir'

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Meunier - Lambot - Van Bavel - Van Caesbroeck - Cuschieri - Fékir - Grisez

'Liverpool en Lyon zijn er (bijna) uit voor Nabil Fekir'

Wees maar zeker: de zomermercato draait met de dag een hoger toerental. Afgelopen weekend was de meest genoemde naam Nabil Fekir: de smaakmaker van Lyon zou een akkoord hebben met Liverpool. (Lees meer)

Transfernieuws en Transfergeruchten 29/05

Beerschot Wilrijk trekt nu ook Grisez aan

Beerschot Wilrijk blijft, na het binnenhalen van Stijn Vreven als nieuwe hoofdcoach, zijn kern voor volgend seizoen versterken. De jongens van het Kiel haalden nu een nieuwe flankspeler binnen. (Lees meer)


Ex-speler Standard én Beerschot dichtbij overgang naar KV Kortrijk?

Komt er binnenkort een oude bekende opnieuw in België spelen? Het zou zomaar kunnen. Volgens onze informatie is een transfer nakend. (Lees meer)


Opnieuw een transfer tijdens groot toernooi? 'Thomas Meunier heeft aanbod van topploeg te strikken'

'Rode Duivel Thomas Meunier (PSG) in de belangstelling van AS Roma'

Vele Rode Duivels zullen ook deze zomer opnieuw het hof gemaakt worden door topclubs in Europa. En dus mogen we wel wat transfers verwachten tijdens of na het WK. (Lees meer)


Anderlecht ziet speelster vertrekken naar het buitenland

RSC Anderlecht werd afgelopen seizoen voor het eerst in twintig jaar nog eens kampioen bij de vrouwen. Volgend jaar mag het dus de Champions League in, maar alvast één speelster zal er dan niet meer bij zijn. (Lees meer)


Cercle gaat door met sterkhouder

Goed nieuws voor Cercle Brugge en Benjamin Lambot. De twee blijven langer aan elkaar verbonden. Lambot zorgde mee voor de promotie naar 1A.


Kontich maakt werk van volgend seizoen en haalt Super League-ervaring in huis

De vrouwen van Kontich werden afgelopen seizoen kampioen in eerste nationale. De overstap naar de Super League maken ze echter niet, maar ze willen zich wel wapenen voor het nieuwe seizoen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 28/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties