Matias Suarez plant terugkeer naar Anderlecht en verrast: "Er zijn al losse contacten geweest met het nieuwe bestuur"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 22 reacties
Matias Suarez plant terugkeer naar Anderlecht en verrast: "Er zijn al losse contacten geweest met het nieuwe bestuur"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matias Suarez keerde in de zomer van 2016 terug naar zijn land van oorsprong. De 30-jarige Argentijn denkt echter nog lang niet aan stoppen.

Meer zelfs, de aanvaller die nu voor Belgrano uitkomt, overweegt een terugkeer naar België. Ik kom zeker terug", vertelt Suarez in Sport/Voetbalmagazine. "Mijn kinderen zijn er geboren en ik ben verzot op jullie land. Je wist acht jaar van je leven niet zomaar uit. Ik ben vooral onder de indruk van de manier waarop de samenleving georganiseerd is. En tegelijk is het een en al gemoedelijkheid. Misschien laat ik mijn kinderen ooit in België studeren. Maar ik wil vooral op een deftige manier afscheid nemen van de club en de supporters."

Eerdere poging van Coucke

De voormalige Gouden Schoen wil graag opnieuw het shirt van Anderlecht aantrekken. "Via mijn makelaar zijn er alle losse contacten geweest met het nieuwe bestuur", verrast Suarez. "Maar ik kende Marc Coucke al van vroeger. Hij wilde mij twee seizoenen geleden samen met Silvio Proto naar Oostende halen."

Enkel de goalie verhuisde toen naar de kust. "Ik kreeg van Silvio te horen hoe graag Coucke mij erbij wilde. Ik heb met mijn familie overlegd, maar we hadden al beslist dat het tijd was om terug te keren naar Argentinië. In België wil ik enkel voor Anderlecht voetballen", is Suarez duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties