Martinez kondigt redelijk veel veranderingen aan: dit zullen ze volgens ons worden

Martinez kondigt redelijk veel veranderingen aan: dit zullen ze volgens ons worden

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roberto Martinez heeft het al verschillende keren aangehaald: hij is van plan heel zijn kern te gebruiken op dit WK. Geen loze woorden, want onze bondscoach kondigt veranderingen aan tegen Engeland. Redelijk veel zelfs...

"Mij maakt het niet", haalde Kevin De Bruyne de schouders op. Hij is één van de mannen met een gele kaart achter zijn naam en zal normaal gezien niet beginnen tegen Engeland. Net als Thomas Meunier en Jan Vertonghen. 

Het zou wel eens Youri Tielemans kunnen zijn die De Bruyne gaat vervangen. Die scoorde punten in zijn korte invalbeurt en we weten dat de bondscoach gek van hem is. Op rechts zou dan Nacer Chadli komen te staan. En achteraan? Een eerste test voor Thomas Vermaelen? Die zat zaterdag immers verrassend op de bank... Voor Kompany lijkt de match te vroeg te komen om te starten.

Verrassing?

Zelfs Romelu Lukaku zou wel eens aan de kant kunnen blijven, want de aanvaller heeft last aan de enkel. Dat betekent dat Michy Batshuayi ook in de ploeg zou komen. Meer dan vijf veranderingen hoeven er niet verwacht te worden, want Martinez wil de hele ploeg nu ook niet overhoop smijten. Misschien volgt er wel nog een verrassing à la Mignolet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties