Voormalige topper uit de Jupiler Pro League ziet het wel zitten voor België: "Maar ik hoop dat wíj winnen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Moskou (Luzhniki)
| 0 reacties
Voormalige topper uit de Jupiler Pro League ziet het wel zitten voor België: "Maar ik hoop dat wíj winnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er spelen heel wat jongens uit onze Belgische competitie mee op dit WK, maar nóg meer spelers passeerden de afgelopen jaren in onze Jupiler Pro League en zitten intussen elders. Zo ook Lukas Lerager, die mocht invallen bij Denemarken.

In de zoutloze partij tussen de Denen en de Fransen bleef het 0-0 en mocht in de extra tijd ook Lukas Lerager invallen. "Nu moeten we naar het noorden, naar -ik kan het amper uitspreken- Nizhnyi Novgorod." Daar geeft Denemarken Kroatië partij, de groepswinnaar uit de groep met Argentinië, Nigeria en IJsland. Op het moment van dit interview was de tegenstander voor de Denen nog niet bekend.

België heeft een goed team met een leuke speelstijl

-Lukas Lerager

Hij blijft geïnteresseerd in het Belgische voetbal. "Ik volg het Belgisch voetbal nog steeds, ook al kan ik de wedstrijden niet zien. Ik volg uiteraard vooral Zulte Waregem." Ook de nationale ploeg kan hem bekoren. "Ik zag de match tegen Tunesië en ze hebben echt een goed team. Ik wil geen druk leggen, maar het is een goed team met een leuke speelstijl."

Maar kunnen we het WK ook winnen? "Ik hoop dat wij (Denemarken) het kunnen winnen uiteraard. Als we tegen elkaar uitkomen -tegen dan is het wellicht de halve finale- dan teken ik daar wel voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties