Nog een afwezige op training behalve Lukaku, dit wordt volgens ons de opstelling

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Kaliningrad
| 0 reacties
Nog een afwezige op training behalve Lukaku, dit wordt volgens ons de opstelling
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Acht veranderingen, dat verwachten we voor de match van morgen tegen Engeland. Roberto Martinez hintte dan misschien wel dat er tien nieuwe zouden kunnen komen, maar we zien er toch nog twee blijven staan. Eerst waren er dat zelfs drie, maar die laatste ontbrak op training vandaag.

Geen Yannick Carrasco te zien. Naast Romelu Lukaku is hij de enige die ontbrak. Een dag voor de match wil dat zeggen dat hij quasi zeker niet speelt, want Martinez ging geen enkel risico nemen met lichtgeblesseerden en vermoeiden. Het lijkt er dus op dat Thorgan Hazard eens de hele linkerflank voor zijn rekening zal mogen nemen, aangezien Chadli al op rechts Meunier moet vervangen.

Tielemans als aanvallende middenvelder

Centraal in de verdediging lijkt het ons echter niet echt waarschijnlijk dat hij aantreedt met een verdediging Dendoncker, Kompany en Vermaelen. Twee daarvan hebben weinig matchritme, de derde - Dendoncker - heeft nog nooit rechts in een driemansverdediging gespeeld. Daarom lijkt het ons logischer als zowel Boyata als Alderweireld blijven staan. Toby heeft trouwens ook nood om matchritme te blijven opdoen na zijn laatste maanden bij Tottenham. 

Dembélé-Fellaini daarvoor, Januzaj en Tielemans - die ook iets meer verdedigende steun kan geven en zo inviel tegen Tunesië - als steun van diepe aanvaller Batshuayi en we zijn rond.

Dat geeft volgend elftal:

Courtois; T.Hazard, Vermaelen, Boyata, Alderweireld, Chadli; Fellaini, Dembélé; Tielemans, Januzaj, Batshuayi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties