Na de uitschakeling: de Braziliaanse media duiden hun favoriet aan voor Frankrijk - België

Malik Hadrich
Malik Hadrich
| 0 reacties
Na de uitschakeling: de Braziliaanse media duiden hun favoriet aan voor Frankrijk - België

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels knikkerden de Brazilianen vrijdag uit het toernooi. De pers uit het land van de Goddelijke Kanaries blijft wel nog een weekje plakken in Rusland en duidt ook een favoriet aan voor de halve finale tussen Frankrijk en België.

Globo Esporte twijfelt niet als het over de Duivels gaat. "Dit team zit in de halve finales met een favorietenstatus voor de eindzege. De ploeg is volwassen en klaar om kampioen te worden. Het slaagde erin de zwakke punten van de tegenstander te benutten."

"In een moeilijke situatie worden ze nog competitiever, en slagen ze erin een tegenstander van hetzelfde niveau te kloppen."

Hetzelfde horen we bij sportkrant Lance!. "België heeft als doel de eerste wereldtitel in de geschiedenis te pakken. De voorspellingen voor deze generatie werden werkelijkheid."

Toptrio

Folha de São Paulo tot slot focust op de spelers. "Het drietal Lukaku, Hazard en De Bruyne deed tegen Brazilië wat het wilde, tegen een verdediging die ijzersterk stond in het toernooi." De Braziliaanse media trekken duidelijk de kaart van de Duivels, al leeft er natuurlijk wel wat rivaliteit tussen les Bleus en de Seleçao.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties