Transfernieuws en Transfergeruchten 24/07: Tielemans - Mignolet - Engels - Lestienne - Origi - Preud'homme - Lukaku - Sturridge

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 24/07: Tielemans - Mignolet - Engels - Lestienne - Origi - Preud'homme - Lukaku - Sturridge
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Tielemans - Mignolet - Engels - Lestienne - Origi - Preud'homme - Lukaku - Sturridge

Djordje Jovanovic komt van Partizan Belgrado naar Club Brugge

Club Brugge wil dit seizoen geen mal figuur slaan in Europa én ook mikken op een nieuwe titel in de Jupiler Pro League. Het gaat zich deze week nog eens versterken. (Lees meer)


Naast Anderlecht roer(d)en nog Belgische topclubs zich voor Bjorn Engels, hier trekt hij waarschijnlijk heen
Foto: © photonews

Naast Anderlecht roer(d)en nog Belgische topclubs zich voor Bjorn Engels, maar ...

Het is de Belgische topclubs menens in flink wat dossiers. Daarbij kwamen ze al vaker in elkaars vaarwater. Nu Björn Engels niet meer op een verlengd verblijf moet rekenen bij Olympiakos, gaan vele clubs zich roeren. En toch is een overstap naar België niet waarschijnlijk. (Lees meer)


KV Kortrijk haalt ferm uit in laatste oefenpot, spits Papazoglou vindt nieuwe club

Bij KV Kortrijk was het de laatste dagen een beetje onrustig omtrent een mogelijk vertrek van Teddy Chevalier bij De Kerels, ondertussen speelde het team zijn laatste oefenwedstrijd. (Lees meer)


OFFICIEEL: Middenvelder Paolo Sabak van KRC Genk verkast naar het buitenland en tekent bij NEC Nijmegen

KRC Genk is zich volop aan het versterken met oog op het nieuwe seizoen, maar het ziet ook enkele spelers naar het buitenland verkassen. Ook op dinsdagavond is het raak. (Lees meer)


Hele voetbalwereld ligt aan de voeten van 16-jarig Belgisch wonderkind Koni De Winter van Zulte Waregem, hij trekt naar Juventus

Of u al van hem hebt gehoord? Dat weten we niet. Maar een 16-jarig Belgisch toptalent stond wel in de belangstelling van heel wat topclubs. Nu heeft hij zijn keuze gemaakt. (Lees meer)


Chelsea op zoek naar opvolger Courtois

Thibaut Courtois zou wel eens kunnen vertrekken bij Chelsea. In de zoektocht naar een opvolger komen ze uit bij drie pistes: Pepe Reina, Jack Butland en Kaseper Schmeichel.


Officieel: Moeskroen heeft de 'nieuwe Yaya Touré' beet
Foto: © photonews

Moeskroen heeft met Jesús David Marimon de 'nieuwe Yaya Touré' beet

Moeskroen is nog volop bezig zich te versterken met oog op een hopelijk rustig seizoen in de Jupiler Pro League. Op dinsdag was het méér dan raak. (Lees meer)


Goed nieuws voor Tielemans? Concurrent vertrekt

Joao Moutinho vertrekt bij AS Monaco en zal naar Wolverhampton trekken. Die deal is zo goed als helemaal rond. 


Adrien Bongiovanni speelt komend seizoen voor Cercle Brugge

Cercle Brugge heeft nog een talentrijke Belg aan zijn kern toegevoegd. Met dank aan moederclub AS Monaco wederom. Adrien Bongiovanni, Belgisch jeugdinternational, mag komen rijpen bij de Vereniging. (Lees meer)


Feyenoord heeft een akkoord met Southampton over de huur van Jordy Clasie

Club Brugge had Jordy Clasie graag gehouden, maar de middenvelder wou terug naar Nederland om familiale redenen. Hij wou graag terug naar Feyenoord en die deal lijkt nu zo goed als beklonken. (Lees meer)


KV Mechelen heeft de transfers van Onur Kaya en Mathieu Cornet afgerond

KV Mechelen heeft twee nieuwe aanwinsten beet. Onur Kaya (32) tekende een contract voor drie seizoenen, Mathieu Cornet (27) zette zijn handtekening onder een verbintenis voor 2 jaren. (Lees meer)


Jordan Lukaku rekent op interesse uit de Premier League, Everton in pole position

Jordan Lukaku moest het vorig seizoen vaak stellen met invalbeurten bij Lazio en viel naast de WK-selectie van de Rode Duivels, maar dat kan de interesse in de Belgische verdediger niet dempen. De Premier League lonkt. (Lees meer)


Divock Origi moet Liverpool 30 miljoen euro opbrengen, Valencia geïnteresseerd

Waar speelt Divock Origi volgend seizoen? De Belg begon na zijn terugkeer aan de voorbereiding bij Liverpool, maar gezien het aanvallende geweld hoeft hij daar niet op veel kansen te rekenen en dus is een definitieve transer niet uitgesloten. (Lees meer)


Barcelona snoept Malcolm voor de neus van AS Roma weg

AS Roma gaat niet al te gelukkig zijn. De Braziliaan Malcom leek gisteren nog op weg naar de Italiaanse topclub, maar hij heeft intussen een akkoord met Barcelona, dat hem straks waarschijnlijk nog officieel aankondigt. (Lees meer)


Vergeten spits speelt zich in de gratie van Klopp en mag wellicht toch blijven bij Liverpool

Daniel Sturridge zal wellicht bij Liverpool blijven, denken verschillende Engelse media. De spits keerde terug na een uitleenbeurt aan West Brom en zou aanvankelijk meteen weer vertrekken, maar kon Klopp blijkbaar overtuigen in de voorbereiding. 

Voor medespits Divock Origi is dat natuurlijk geen fantastisch nieuws. Lees hier meer over zijn situatie.


OFFICIEEL: AZ legt één van de jongste debutanten in de clubgeschiedenis langer vast

Jasper Schendelaar heeft zijn contract bij AZ verlengd tot 2021, met de optie op twee seizoenen extra. De doelman staat te boek als een groot talent in Nederland en werd twee jaar geleden op 15-jarige leeftijd één van de jongste debutanten in de clubgeschiedenis.


OFFICIEEL: Jonge Belg van OH Leuven naar... Fiorentina
Foto: © photonews

Jordy Gillekens (18) verlengt bij OH Leuven en komt volgend seizoen op huurbasis uit voor Fiorentina

Jordy Gillekens heeft vandaag een opmerkelijke transfer rondgekregen. De 18-jarige Belgische verdediger verlengde zijn contract bij OH Leuven en gaat volgend seizoen ervaring opdoen bij niemand minder dan Italiaanse subtopper Fiorentina. (Lees meer)


Lazar Markovic zou dan toch nog haalbaar zijn voor Anderlecht

Hein Vanhaezebrouck kondigde het afgelopen zaterdag al aan: er gaat nog het één en ander bijkomen. Er moet ook nog veel vertrekken, maar paars-wit rekent ook nog op de komst van wat verdedigers én... aanvallers. (Lees meer)


De Franse aanvallende middenvelder Didier Lamkel Zé is op weg naar Antwerp

Antwerp wil de concurrentie in de groep nog wat aanscherpen. The Great Old heeft zo een nieuwe aanvallende middenvelder op het oog die op het punt staat om zijn contract te tekenen. (Lees meer)


Simon Mignolet zou Alisson kunnen vervangen bij AS Roma

Simon Mignolet wil dit seizoen niet meer op de bank zitten. Bij Liverpool lijkt die ambitie niet meer te verwezenlijken nadat ze de Braziliaan Alisson voor 75 miljoen euro wegplukten bij AS Roma. Mignolet zou nu wel de omgekeerde richting kunnen uitgaan. (Lees meer)


Anderlecht wou Lestienne een jaarloon van 1 miljoen euro geven

Maxime Lestienne heeft een contract voor vier jaar getekend bij Standard. Over de intrinsieke kwaliteiten van de flankaanvaller heeft niemand twijfels, maar over hoe het in het hoofdje zit wel. Anderlecht overwoog zelfs om hem binnen te halen en had daar heel wat geld voor over. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties