Transfernieuws en Transfergeruchten 25/07: Courtois - Witsel - Tielemans - Mignolet - Legear - De Boeck - Oularé - Clasie

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 25/07: Courtois - Witsel - Tielemans - Mignolet - Legear - De Boeck - Oularé - Clasie
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 07/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Courtois - Witsel - Tielemans - Mignolet - Legear - De Boeck - Oularé - Clasie

Aleksandr Golovin heeft voor Monaco gekozen

Het WK is het ideale platform om je te tonen aan de wereld en dat hebben enkele jonge sterren met verve gedaan. Één van hen laat nu Chelsea links liggen en tekent bij AS Monaco. (Lees meer)


Yannick Loemba trekt naar Dundee United

De transfercarrousel is in volle zwier en ook een winger die lang in België speelde, heeft een nieuwe club gevonden. Dundee United wordt de volgende bestemming van Yannick Loemba. (Lees meer)


Vrouwen OH Leuven halen nog een speelster op bij Standard

De vrouwen van OH Leuven deden dit seizoen al 19 transfers, maar kondigden voor hun team in de Super League nu nog een nieuwe naam aan. (Lees meer)


Jordy Clasie keert terug naar Feyenoord

Hij werd vorige zomer met de grote trom binnengehaald op Jan Breydel. Jordy Clasie, opgepikt bij Southampton en ooit bestempeld als grote belofte van het Nederlands voetbal. Zijn passage bij de Bruggelingen werd echter geen onverdeeld succes. (Lees meer)


Red Flame kondigt transfer aan, maar blijft in Italiaanse competitie: "Tijd voor nieuw avontuur"

Steeds meer Red Flames maken het mooie weer in het buitenland. In Italië zijn ze dit seizoen met drie: Diede Lemey, Heleen Jaques en Davina Philtjens. Eentje van hen heeft nu een binnenlandse transfer te strikken. (Lees meer)


Belgische topclub meldt zich voor Obbi Oulare
Foto: © photonews

Obbi Oulare kan zijn carrière verderzetten bij Standard

Het Premier League-avontuur van Obbi Oulare werd geen groot succes en de spits werd intussen al meermaals uitgeleend. Nu komt een Belgische topclub aankloppen. (Lees meer)


Chelsea heeft nog steeds geen nieuwe doelman gevonden om Courtois te vervangen

Alles leek al in kannen en kruiken wat de transfer van Thibaut Courtois van Chelsea naar Real Madrid betrof. Toch heeft de deal opnieuw vertraging opgelopen. (Lees meer)


Ochoa op het verlanglijstje van Napoli na sterk WK

Guillermo Ochoa was één van de doelmannen die zich het afgelopen WK liet opmerken. De goalie van Standard heeft dan ook heel wat interesse losgemaakt, ook in de grote Serie A. (Lees meer)


Francesco Forte komt van Inter de rangen van Waasland-Beveren vervoegen

Thelin is terug bij Anderlecht en dus is Waasland-Beveren een goalgetter armer. De Waaslanders hebben een oplossing gevonden in Italië om de lange Zweed te vervangen. (Lees meer)


Mignolet zou naar Besiktas kunnen

Simon Mignolet is doelman op overschot bij Liverpool en wil ook zelf weg uit die impasse. Tot nu toe was er nog niet veel interesse, maar daar kwam de laatste uren verandering in. (Lees meer)


Joao Moutinho gaat met Wolverhampton in de Premier League spelen

Bij Monaco maakte Youri Tielemans vorig seizoen een aardige start, maar vaak moest hij ook op de bank toekijken. Dat lijkt verleden tijd komend seizoen. (Lees meer)


Glen De Boeck mag wellicht twee nieuwe verdedigers verwachten

Bij KV Kortrijk moest Glen De Boeck heel wat geduld oefenen bij de inkomende transfers. Nu lijkt er toch schot te komen in de dossiers van twee nieuwe verdedigers. (Lees meer)


Antwerp duwt door, maar andere eersteklasser veegt bod van tafel
Foto: © photonews

Jonathan Legear is bijzonder gegeerd bij Antwerp

Bij Antwerp kwamen er al heel wat nieuwkomers, maar The Great Old wil nog op enkele strategische plaatsen versterking halen. Dat het niet evident zal worden, blijkt alvast uit dit dossier. (Lees meer)


Dortmund biedt twintig miljoen euro voor Axel Witsel

Axel Witsel is sinds het WK meer dan gegeerd wild op de transfermarkt. De man waarvan velen dachten dat hij zich zou begraven in China, heeft al een miljoenenbod uitgelokt. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 24/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties