Vanaken spreekt over transfer: "Qatar? Daar denk je toch eens over na?"

Redactie
| 58 reacties
Vanaken spreekt over transfer: "Qatar? Daar denk je toch eens over na?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het blijft opvallend stil rond Hans Vanaken, de man die toch een heel belangrijk aandeel had in de titel van Brugge vorig seizoen. Niet dat de middenvelder per se weg wil of zich daar druk in maakt. Zo zit Vanaken niet in elkaar. "Maar een transfer als Edmilson? Daar moet je toch over nadenken?"

Vanaken is er zo eentje die eerlijk zijn mening geeft en zo'n voorstel niet afschiet. "Kan je hem ongelijk geven? Voor Standard zal het een aderlating zijn, maar als je die bedragen leest... Ik zou het wel overwegen. Iedereen toch? Als je die cijfers voor je ziet, kan ik me goed voorstellen dat je erover nadenkt."

"Want wie zegt dat je op je 32ste nog die kans krijgt om naar Qatar te gaan? Ik heb zo'n aanbod nog niet gekregen, maar als jij daar vijf keer zoveel zou kunnen verdienen om interviews af te nemen, dan ga je daar toch ook eens over nadenken?", zegt hij in HLN

Het is niet een makelaar zijn taak om een ploeg te zoeken

Al moet zijn vrouw er zich ook thuisvoelen. Rusland is geen optie, China ligt ook moeilijk. "Liever niet. Ik wil in Europa blijven. Bij een club met ambitie - dat vind ik belangrijk. Ik zou moeite hebben om van een ploeg die voor de prijzen speelt naar een ploeg te gaan die tegen degradatie vecht. Ik zou vooraf ook een gesprek met de trainer willen. En de clubs moeten zelf komen - dat spreekt vertrouwen uit. Ik vind niet dat het een makelaar zijn taak is om een ploeg te zoeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties