Harbaoui tikt zijn ploegmaats hard op de vingers: "Dit enerveert me ongelooflijk"

Harbaoui tikt zijn ploegmaats hard op de vingers: "Dit enerveert me ongelooflijk"
Foto: © photonews

Zulte Waregem leek in de tweede helft over Cercle Brugge te gaan lopen. Maar na de penalty gingen de hoofdjes naar beneden. Hamdi Harbaoui, auteur van de gelijkmaker, kon er absoluut niet om lachen: "De match is pas gedaan als de ref fluit hé."

Essevee domineerde Cercle volledig, maar liep in het countermes van de Vereniging. "En dan was het precies alsof de match voor sommigen gedaan was", zuchtte Harbaoui. "Het ontbrak ons aan mentaliteit, aan wil om echt te willen winnen. Daar kan ik niet tegen. Het enerveert me echt", was de Tunesische spits streng.

Geloof

Gelijk had hij: na de 2-1 restten er nog 20 minuten, maar Zulte Waregem kon geen vuist meer maken. "We moeten meer in onszelf geloven. In 20 minuten kan je nog makkelijk twee keer scoren. Maar als je dat niet gelooft, gaat het ook niet gebeuren."

"De match is pas gedaan als de ref affluit. En dat gaat dan niet alleen over de jongere spelers. We kunnen veel beter dan dit! We moeten blijven gaan tot de laatste minuut. Iedereen moet dat begrijpen. We mogen de kopjes niet laten hangen. Zo zit ik in ieder geval niet in elkaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties