Efficiëntie gezocht voor Kortrijk? Oplossing komt uit Italië

Efficiëntie gezocht voor Kortrijk? Oplossing komt uit Italië
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"De omstandigheden zaten niet aan de kant van Kortrijk", gaf Glen De Boeck aan na de 1-2 nederlaag van de Kerels tegen KV Oostende. Maar ook aan de efficiëntie kan nog gewerkt worden.

Natuurlijk hadden De Kerels de nodige pech tegen KV Oostende: drie keer het kader raken, dat is niet enkel het gevolg van een gebrek aan efficiëntie. "We waren gewoon de beste ploeg", aldus Kristof D'Haene. "Maar we moeten onze kansen natuurlijk wel afmaken."

Maar met twee doelpunten in vier wedstrijden mag er vooraan zeker nog iets bij. Met Mboyo en Ezekiel werden al twee spitsen gehaald, maar mogelijk gaan de doelpunten uit Italië moeten komen. Felipe Avenatti zou op huurbasis overkomen van Bologna en een jaartje komen spelen in het Guldensporenstadion.

Avenatti

Twee seizoenen geleden was hij nog goed voor 12 goals en 3 assists in de Serie B, vorig seizoen had hij last van hartritmestoornissen en miste hij een groot deel van de competitie. In het voorjaar liet de Uruguayaanse aanvaller (25) opnieuw vlagen van zijn kunnen zien.

De spits is al in België en zou zelfs al getekend hebben voor De Kerels, die het nieuws wel nog officieel moeten aankondigen. Het zorgt voor extra stootkracht voorin. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties