Bij Zulte Waregem zat er eentje in zak en as: "Soms is het shit om verdediger te zijn"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Brugge
| 1 reacties

Erdin Demir vond het geen duidelijke penalty

Bij Zulte Waregem zat er eentje in zak en as: "Soms is het shit om verdediger te zijn"
Foto: © photonews

Cercle Brugge kreeg zaterdagavond een penalty terwijl het net twintig minuten van het kastje naar de muur was gespeeld door Zulte Waregem. Een mentale slag die de jongens van Francky Dury niet meer te boven kwamen. Schuldige van dienst bij de strafschop: Erdin Demir.

Even ervoor het Dylan De Belder - op wie de fout gemaakt werd - gezegd dat het 100 procent penalty was: "Hij raakt me aan de hiel", aldus de spits van groen-zwart.

Demir was daar echter niet van overtuigd. "Kijk, je ziet toch op de beelden dat ik me inhou wanneer ik zie dat hij niet meer kan scoren. Ik doe zelfs mijn handen omhoog. Maar hij speelt het wel heel slim, denk ik. Ik denk niet dat het penalty was, maar ik heb de beelden nog niet gezien. Soms is het shit om verdediger te zijn", zei de van Waasland-Beveren overgekomen linksachter.

De VAR kon dat wel bekijken vanuit alle hoeken. "Ik denk dat het penalty was. De scheidsrechter stond er met zijn neus op, we hebben een VAR en ik stond er minstens 50 meter af", knikte Francky Dury. "Het zal wel correct zijn."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties