Mamadou Sylla is na moeilijk jaar bij Gent klaar om te knallen voor Zulte Waregem: "Ik zet die twee miljoen euro niet op mijn hoofd"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 5 reacties

Mamadou Sylla is na moeilijk jaar bij Gent klaar om te knallen voor Zulte Waregem

Mamadou Sylla is na moeilijk jaar bij Gent klaar om te knallen voor Zulte Waregem: "Ik zet die twee miljoen euro niet op mijn hoofd"
Foto: © photonews

Mamadou Sylla maakte furore bij KAS Eupen en werd vervolgens voor bijna 4 miljoen euro naar de Ghelamco Arena gehaald. Daar lukte het echter niet zo goed vorig seizoen, nu probeert hij bij Zulte Waregem - op huurbasis - zijn carrière opnieuw te lanceren.

"Ik heb een goed gesprek gehad met de coach en hij heeft me meteen vertrouwen gegeven en overtuigd", aldus Mamadou Sylla bij zijn voorstelling aan de Gaverbeek. "Ik wil er nu het maximale uithalen en laten zien dat ik nog kan voetballen. Een limiet ga ik mezelf niet opstellen, als ik het team kan helpen doe ik er zelf ook goed aan."

De aanvaller liet bij zijn eerste invalbeurt in en tegen Cercle Brugge meteen goede dingen zien. Waarom lukte het vorig jaar (2 doelpunten) bij Gent zoveel minder dan bij Eupen (13 doelpunten) het seizoen daarvoor?

Moeilijk jaar bij Gent

"Het was een moeilijk jaar bij Gent, gaat niet altijd zoals je wil in het leven. Ik wil de moed niet laten zakken en kom naar hier om te laten zien tot wat ik in staat ben. Gent heeft meer kwaliteit dan Eupen, maar het  ging niet zoals ik het wilde, er zijn soms anders omstandigheden", is Sylla duidelijk.

"Goed: Het verleden is het verleden, nu moet ik naar het heden kijken en vooruit kijken. ik denk nu echt niet aan AA Gent, ik wil hier gewoon spelen en me laten zien op het veld op de best mogelijke manier. Je weet niet wat er gaat komen. Dat er een dure aankoopoptie is? Ik zet die twee miljoen euro niet op mijn hoofd", kon er een lachje af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties