Deschacht praat over gedwongen vertrek bij Anderlecht: "Ik denk niet dat Hein gelogen heeft, maar ik had gehoopt op mooier afscheid"

Sander De Graeve
Sander De Graeve en Redactie vanuit Lokeren
| 12 reacties
Deschacht praat over gedwongen vertrek bij Anderlecht: "Ik denk niet dat Hein gelogen heeft, maar ik had gehoopt op mooier afscheid"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht is maandagnamiddag voorgesteld als nieuwe speler van Sporting Lokeren. De verdediger wou absoluut nog doorgaan, want zijn vertrek bij Anderlecht was er toch eentje in mineur.

Bij Anderlecht vertrok hij na 14 jaar door een achterpoortje. "Ik ben niet blij met de manier waarop ik bij Anderlecht afscheid heb genomen", aldus Deschacht. "Ik droomde al drie jaar van een mooi afscheid, maar dat kwam er niet."

Hij dacht zelfs dit seizoen nog bij paars-wit te spelen. "De trainer keek me twee dagen voor de laatste match recht in mijn ogen en zei dat hij er me nog bij wilde houden. Ik denk niet dat Vanhaezebrouck liegt en dat de beslissing door iemand anders is genomen", zuchtte hij.

Als ze het me vroeger hadden gezegd, had ik die laatste match anders beleefd

Het nieuwe bestuur dus, dat een andere weg wou inslaan. "Verjonging en vernieuwing hé... Ze hadden wel gelijk, maar ik had wel graag gehad dat ze het me vroeger hadden gezegd. Dan had ik die laatste wedstrijd anders beleefd. Totti, Simons - jongens die ook heel lang voor één club gespeeld hebben - kregen allemaal zo'n mooi afscheid. Dat miste ik wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties