Oulare dankbaar: "MPH heeft me gelanceerd en gaat me nu herlanceren"

Oulare dankbaar: "MPH heeft me gelanceerd en gaat me nu herlanceren"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Obbi Oulare staat nog een hele tijd aan de kant nadat hij zich liet opereren aan de heup. Het belette Standard niet om de boomlange spits binnen te halen. Onder leermeester Michel Preud'homme hoopt hij opnieuw open te bloeien.

Oulare kon ondanks zijn blessure tekenen bij de Rouches. "Ik wilde me vooral concentreren op mijn herstel na mijn zware operatie. Momenteel train ik individueel en zonder bal. Alles lukt zonder pijn. Wanneer ik helemaal terug zal zijn? Daar kan ik nog geen antwoord op geven, maar het zal wel nog dit jaar zijn", zegt hij in Het Nieuwsblad.

Maar de operatie zou hem nu van zijn zorgen af moeten helpen. "Alle specialisten waarmee ik gesproken heb hebben het bevestigd: de zes beenblessures die ik de laatste jaren heb opgelopen zijn afkomstig van een onevenwicht in mijn gewrichten."

Maar Michel Preud'homme pikte hem dus op. "Ik was niet verbaasd door zijn vraag of ik onder hem bij Standard wilde komen spelen, we zijn destijds immers in een goede verstandhouding uit elkaar gegaan. Hij heeft me wel gevraagd of ik er fysiek en mentaal klaar voor was. Ik kan dus zeggen dat Preud’homme me niet alleen gelanceerd heeft, maar me nu ook gaat herlanceren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties