De intrede van Senna Miangue bij Standard: "Hij weet dat hij nog beter kan"

Jordan Horwood
Jordan Horwood
| 3 reacties
De intrede van Senna Miangue bij Standard: "Hij weet dat hij nog beter kan"

Volg Standard nu via WhatsApp!

Senna Miangue maakte vorig weekend op het veld van Eupen voor het eerst zijn opwachting bij Standard. Het werd een start in mineur, want de Rouches liepen in de competitie tegen hun eerste nederlaag aan.

Hoog in het veld gepositioneerd, net als Fai aan de rechterkant, kon Miangue zich uitleven met voorzetten voor het duo Sa-Emond. De Belgische belofteninternational liet zich in het spel betrekken, won enkele duels, maar had niet de verwachte impact omdat het hele team met de handrem op speelde.

"De coach zei me om mijn voorzetten te verzorgen, om zo de jongens in de zestien te bedienen", reageerde Miangue na afloop. De Rouches konden er echter geen profijt uit halen. Eupen verraste nog met een 2-1-overwinning.

Europa League en Beker

"Senna heeft een goeie match gespeeld, maar we weten allemaal, ook hij, dat hij nog beter kan", aldus Michel Preud'homme, die hem de komende weken in het drukke schema zal inpassen.

"Er is veel concurrentie, iedereen wil spelen en dat maakt de groep sterker. We proberen de keuzes voor de coach zo moeilijk mogelijk te maken", voegde de Antwerpenaar er nog aan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties