"Coucke gaat dat niet meer zeggen, we zullen tellen hoeveel jeugdspelers Anderlecht nog zal opstellen komende weken"

"Coucke gaat dat niet meer zeggen, we zullen tellen hoeveel jeugdspelers Anderlecht nog zal opstellen komende weken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht was heel erg zwierig aan het seizoen begonnen, maar tegen Club Brugge en Antwerp was het plots heel wat minder. Ondertussen haalde Marc Coucke op Transfer Deadline Day nog flink uit met een verdediger van acht miljoen euro. Peter Vandenbempt is kritisch.

"Geen 10 miljoen meer uitgeven aan een spits zeiden ze in Anderlecht, maar blijkbaar wel acht miljoen voor een verdediger en een zwaar contract voor Trebel, die sindsdien twee matige wedstrijden speelde", aldus Vandenbempt bij Sporza.

Eigen jeugd

"Ik denk niet dat er veel minder geld wordt uitgegeven dan onder het vorige bewind, dat net daarvoor wel fel werd bekritiseerd. Coucke gaat ook niet meer herhalen dat hij liever derde wordt dan tweede door zichzelf te verloochenen, zoals hij zei."

Want Vandenbempt denkt dat de eigen jeugd wel eens minder aan spelen zou kunnen toekomen. "Ik denk niet dat jongens als Vranjes en Sanneh veel op de bank gaan zitten, dus ik ben benieuwd of iemand als Bornauw niet een langere tijd op de bank zal belanden. We zullen de komende weken tellen hoeveel eigen jeugdspelers nog gaan spelen als iedereen fit is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties