Reactie Union valt in herhaling: "Opnieuw frustrerend en vervelend gevoel"

Dirk Pieters
| 7 reacties
Union valt in herhaling: "Opnieuw frustrerend en vervelend gevoel"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union moest vrijdagavond met lege handen terug naar Brussel. De bezoekers speelden op het veld van Beerschot Wilrijk een goede wedstrijd, maar dat was niet voldoende. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat het onterecht met nul punten achterblijft na een goede partij.

Vooral coach Luka Elsner heeft het moeilijk dat zijn ploeg nog maar drie punten wist te sprokkelen dit seizoen. "Frustrerend en vervelend. Dat zijn de twee woorden die ik voel. Ik heb de indruk dat ik mezelf steeds maar herhaal sinds het begin van dit seizoen. We speelden opnieuw goed, maar we moeten het leren afmaken", aldus de oefenmeester.

Hard blijven werken

"Het is zeker niet leuk voor de fans. Zij zijn er elke wedstrijd en ook op verplaatsing steunen ze ons steeds massaal. We moeten hard bijven werken op training en met onze mentaliteit komen we er wel."

De teleurstelling was er bij iedereen van Union na de wedstrijd. Ook Steven Pinto-Borges had het moeilijk met de nederlaag. "We domineerden de eerste 45 minuten en maakten het spel, maar één tegenprik van Beerschot Wilrijk en het was raak. Het is ongelofelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties