Onverwachte smaakmaker bij KV Mechelen: "Ik voelde me er klaar voor"

KV Mechelen-aanvaller Engvall voelde zich klaar om belangrijke rol op te eisen

Onverwachte smaakmaker bij KV Mechelen: "Ik voelde me er klaar voor"
Foto: © photonews

Op het veld van Union toonde hij zich al eens door een late gelijkmaker te scoren. Tegen Westerlo liet Gustav Engvall zich 45 minuten lang van zijn beste kant zien. KV Mechelen mag de Zweed stilaan tot één van zijn aanvallende troeven rekenen.

De uitstekende invalbeurt van Engvall kwam net op tijd, want KV Mechelen stond natuurlijk toch onder druk. "We hadden dit echt nodig", wist de Scandinaviër. "We staan bijna elke match onder druk. Daar leven we elke dag mee. De twee goals maakten het gemakkelijker, al speelden we wel een goede tweede helft. We hebben gevochten voor mekaar, we wonnen de tweede ballen."

Uiteraard was hij tevreden dat hij mee het verschil kon maken. "Ik voelde me er klaar voor. Dit is een nieuw team voor mij. Ik heb nu 45 minuten kunnen meespelen. Natuurlijk wil ik ook een plek in de basiself verwerven. Elke seconde dat ik op het veld sta, doe ik wat ik kan. Ik heb deze situatie vroeger al eens meegemaakt. Ik kan zowel als spits, nummer tien of op de flanken uit de voeten. Ik kan overal spelen."

Voluit gaan voor supporters

Wie de wedstrijd gezien heeft, herinnert zich ongetwijfeld nog een fenomenale actie waarmee Engvall Maxime Biset alle kleuren van de regenboog liet zien. "Dat was een goede actie, ja. Ik had misschien met links nog naar de verste hoek kunnen schieten. Nuja, we nemen deze drie punten mee. Ik geef me voluit voor de supporters en de ploegmaats en geniet van het leven", besloot de aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties