Coucke countert kritiek van voorbije weken meteen na de match: "Het wordt aanvaardbaar"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 8 reacties
Coucke countert kritiek van voorbije weken meteen na de match: "Het wordt aanvaardbaar"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je gaat het nergens anders zien: de voorzitter die na de match voor de camera's zijn analyse van de wedstrijd komt geven. Maar een voorzitter als Marc Coucke vind je dan ook nergens anders. Hij haalde de late overwinning uiteraard aan om de gemoederen - die toch wat verhit waren - te sussen.

Coucke kreeg de laatste weken veel kritiek op Twitter omwille van het transferbeleid en uiteraard had hij dat gelezen. "De fans hebben ons vandaag fantastisch gesteund. Ik weet dat ze de laatste tijd heel kritisch waren, maar dat mag ook. Daarom zijn het supporters", aldus Coucke bij Proximus.

Maar dat het niet altijd goed was, gaf hij ook toe. "Het gaat ook gepaard met de resultaten hé. We hebben niet zo slecht gespeeld, maar als de resultaten niet meezitten gaan de punten in de kranten ook naar beneden."

"We hebben het gezien na Antwerp, met die late gelijkmaker. Hopelijk gaan ze nu omhoog, want de spelers lezen die ook. "De resultaten waren niet goed, maar met 16 op 24 komen we in de zone van het aanvaardbare."

Santini en Sanneh

Ook Ivan Santini kreeg zijn deel van de kritiek te verwerken. Uitgerekend hij scoorde de gelijkmaker. "We hebben Santini voor de match gezegd dat hij daar niet moest luisteren, maar dat hij naar zijn shirt moest kijken. Daar staat de Gouden Stier op..."

En Sanneh? Want die scoorde wel de gelijkmaker, maar in het spel was het niet zo schitterend. "Hij heeft al heel goeie matchen voor ons gespeeld. Vandaag was misschien zijn minste, maar hij scoort wel de winnende goal. Het gaat een hele goeie worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties