Union richt zich al op nog meer Brusselse derby's: "Maar we zijn blij dat we onze schitterende fans zo gelukkig konden maken"
Redactie
| 0 reacties

Thibaut Peyre (Union) is blij voor de fans, maar blikt al vooruit op OHL

Union richt zich al op nog meer Brusselse derby's: "Maar we zijn blij dat we onze schitterende fans zo gelukkig konden maken"
Foto: © photonews

Het feestje in de kleedkamer van Anderlecht duurde lang. Geen speler van Union te zien het eerste uur na de match. De terugrit naar het Dudenpark werd pas twee uur na de wedstrijd aangevat.

Invaller Thibaut Peyre was één van de eersten die zich liet zien. "Dit overstijgt onze stoutste dromen", verwoordde hij het gevoel van alle spelers. "Ja, het werd een feestje in de kleedkamer. Sorry", lachte hij naar de aanwezige journalisten. "Maar dit gaan we nooit meer vergeten."

Bij Union hadden ze de boodschap echter al meegekregen: OHL is nog belangrijker dan Anderlecht. De prestigezege moet echter vertrouwen geven voor de competitie, waar Union in de toekomst nog meer Brusselse derby's wil afdwingen.

"Maar dit pakken ze ons niet af. We kennen de geschiedenis van deze wedstrijd. Het embleem van de club schittert weer wat feller. De spelers zijn gelukkig, maar voor onze supporters... Ze waren schitterend vandaag. Die mannen worden helemaal gek!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties