Gert Verheyen kan met Oostende weer niks doen tegen topploeg: "Had ze willen laten zweten", maar "Qua snelheid van uitvoering ..."

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Oostende
| 5 reacties
Gert Verheyen kan met Oostende weer niks doen tegen topploeg: "Had ze willen laten zweten", maar "Qua snelheid van uitvoering ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende ging in eigen huis onderuit tegen Standard met 1-3. Het maakte eigenlijk nooit aanspraak op de overwinning.

De cijfers zijn duidelijk voor KV Oostende in het seizoensbegin: 13 op 18 tegen de 'kleintjes' in de Jupiler Pro League en door in de Beker van België. Het staat vooralsnog in schril contrast met de wedstrijden tegen de toppers in België.

0 op 9, doelsaldo 3-10 tegen toppers

Thuis tegen Genk (0-2) er nooit aan te pas gekomen, in Anderlecht (5-2) weggespeeld door een - toen nog - swingend paars-wit en nu ook thuis tegen Standard (1-3) eigenlijk nooit écht in het stuk voorgekomen. "Qua snelheid van uitvoering gaat het gewoonweg rapper bij hen, ze hebben een paar individuele kwaliteiten meer dan ons", gaf Gert Verheyen ootmoedig toe.

"Maar ik had ze wel graag eens laten zweten, want in een thuiswedstrijd wil je de fans toch iets bieden. Als je dan op iets te makkelijke wijze de 0-1 slikt, dan weet je dat het een moeilijke wedstrijd zal worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties