Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 23 reacties

Heel wat teams vertegenwoordigd in ons Team van de Week!

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Afgelopen weekend kregen we de wederopstanding van zowel Waasland-Beveren als AA Gent. KRC Genk en Club Brugge haalden zwaar uit en dus was er stof genoeg voor ons Team van de Week.

Doel

Davy Roef was de held bij Waasland-Beveren. Hij stopte een penalty en zorgde er zo mee voor dat het vertrouwen geen deuk kreeg. Op Moeskroen pakten de Leeuwen hun eerste zege van het seizoen.

Verdediging

Anderlecht beet zijn tanden de hele wedstrijd lang stuk op de verdediging van STVV, zelfs toen de Kanaries met tien vielen, hielden Tomiyasu en Teixeira de defensie recht. Werkelijk niets passeerde bij hen.

Het komt niet zo vaak voor dat we twee linksachters in ons team krijgen, dus moet er eentje noodgedwongen rechts postvatten. Juklerod en Uronen waren beide goed voor twee assists.

Middenveld

Vadis Odjidja was de katalysator van de goeie match van AA Gent op Antwerp. Hij scoorde bovendien met een prachtig afstandsschot. Benavente zorgde voor de zege bij Charleroi en Luis Garcia was met twee assists en een goal onhoudbaar voor KV Kortrijk.

Dé beste prestaties van dit weekend komen echter van Hans Vanaken en Alejandro Pozuelo. Respectievelijk Cercle Brugge en Zulte Waregem zullen nog nachtmerries hebben.

Aanval

Voorin kon Siebe Schrijvers eindelijk zijn stempel drukken bij Club Brugge. Hij scoorde twee goals in de mooie 4-0 tegen stadsrivaal Cercle.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties