Dequevy is niet tevreden: "Twee of drie voorzetten en geen enkele keer op doel kunnen trappen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties

Joeri Dequevy hoopt samen met OHL uit de slechte periode te komen

Dequevy is niet tevreden: "Twee of drie voorzetten en geen enkele keer op doel kunnen trappen"
Foto: © photonews

Joeri Dequevy kreeg vrijdagavond nog eens een kans bij OH Leuven. De middenvelder mocht starten, maar ging mee ten onder in de 3-0-nederlaag bij KV Mechelen. En hij is zelfkritisch...

Dequevy kon niet tevreden zijn. “In de eerste helft voelde ik me goed. Na de rust hebben we te weinig gevoetbald en dan is het moeilijk voor mij. Ik ben het type dat over de grond probeert te voetballen. Via de lange bal hebben we getracht toch nog iets te forceren. Die bal viel nooit goed. Verdiend verloren, denk ik", zegt hij op de clubwebsite.

Het had zelfs nog erger kunnen worden. "Mechelen speelde sterk, maar ik vind dat wij niet op ons niveau spelen op dit moment. Ik weet echt niet hoe dat komt. Als ik het zou weten, dan gooide ik de oplossingen wel in de groep. We moeten positief blijven."

Zeker niet in mijn beste periode

Zelf hoopt hij zijn niveau te kunnen opkrikken. "Ik kan niet tevreden zijn over mijn eigen wedstrijd, als we met 3-0 verliezen. Hoeveel voorzetten heb ik kunnen geven als flankaanvaller? Twee of drie? Ik heb een paar dribbels ingezet, maar geen enkele keer op doel kunnen trappen. Ik zit zeker niet in mijn beste periode, maar ik hoop snel een goaltje of assist mee te pikken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties