Reactie Belgisch voetbalpubliek wilde hem als Rode Duivel, maar Mechele viel toch compleet uit de lucht: "Een andere wereld"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Sclessin
| 1 reacties
Belgisch voetbalpubliek wilde hem als Rode Duivel, maar Mechele viel toch compleet uit de lucht: "Een andere wereld"

Roberto Martinez heeft zijn vertrouwen in de Jupiler Pro League bevestigd. Club Brugge-verdediger Brandon Mechele is de nieuwste Rode Duivel, al kwam dat voor hem toch als een complete verrassing.

"Het was heel onverwacht. Ik wist echt van niets", reageerde Brandon Mechele op zijn selectie. "Ik speel gewoon elke week mijn wedstrijd en de bondscoach vond dat de voorbije tijd blijkbaar goed genoeg om me een kans te geven. Nu wil ik die uiteraard met beide handen grijpen."

"Het is natuurlijk wel heel leuk om erbij te zijn. Het is een beetje een andere wereld, dus het zal wel een groot verschil zijn. Ik ben eens benieuwd", zei Mechele.

Ambities

"Ik wil me eerst en vooral tonen op training en dan hoop ik toch minstens op een paar minuten in de interlands. Maar ik zal alleen al op de trainingen zeker veel kunnen leren van die topspelers.

Of Mechele zijn kans ook krijgt? De spoeling is doorgaans dun in de Duivelse verdediging, maar nu zijn er wel nóg twee nieuwe verdedigers. "Kabasele en Denayer zijn er ook bij, dus ja, we zullen wel zien wat er gebeurt. Ik zal alleszins klaar zijn als ik mijn kans krijg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties